Tatoveringer

Ingen opgave er for stor eller for lille.

Læs mere

Tatoveringer

Jeg beskæftiger mig primært med traditionelle tatoveringer, som mange også kender som oldschool tatoveringer. Disse er karakteriseret ved det klassiske udtryk og her i Danmark og særdeleshed i København har vi en rig tradition for denne type tatoveringer. Når jeg laver en tattoo har jeg denne historie i baghovedet og forsøger at ære de gamle principper, mens jeg samtidigt også tilføjer mit personlige præg. Traditionelle tatoveringer fungerer både glimrende i farve, såvel som sort og grå. Du kan se eksempler på mit arbejde i mit galleri, eller ved at besøge min instagram profil @simonlestertattoo.

Valg af tatovering

Inden du vælger at få en ny tatovering er der nogle ting du skal bestemme dig for. Hvilket motiv ønsker du? hvilken størrelse skal den være? Skal tatoveringen være i farver? Hvad enten du allerede ved hvordan og hvorledes du ønsker udformningen af din nye tattoo eller ønsker rådgivning herom, så er du i kompetente hænder. 

Traditionel tatovering i København

Ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg tager alle henvendelser seriøst og vil forsøge at imødekomme dine ønsker således at du får den bedst mulige tatovering. Hvis du er i tvivl om hvilken slags tatovering du ønsker dig og gerne vil have vejledning hertil, så foreslår jeg at vi aftaler en uforpligtende konsultation til en snak om dit projekt. Denne konsultation vil finde sted i studiet mit i København, så du samtidigt kan se stedet og snuse til den hyggelige atmosfære. Jeg er en specialiseret traditionel tatovør og bestræber mig på at blive den bedste indenfor mit snævre fokus, i stedet for at være middelmådigt til en masse forskellige ting. Derfor kan det være at jeg høfligt må takke nej til din forespørgsel hvis det ligger udenfor min ekspertise. Såfremt jeg mener der måtte være ander der bedre kan varetage dit projektm i tilfælde af det ikke passer til min stil, vil jeg dog meget gerne foreslå en dygtig tatovør du kan kontakte i stedet, således at du altid får den bedste tatovering.

Hold dig endelig ikke tilbage, send mig en mail til en uforpligtende snak på Simonlestertattoo@gmail.com

@Slestertattoo